START      OM OSS       KONTAKT      ANNONSERA

 

VI ÄR SPECIALISTER PÅ
JOURNALISTISKT INNEHÅLL


Vi på Koncis Affärsinformation arbetar inom Content Marketing. På ren svenska betyder det att vi med vår journalistiska erfarenhet skräddarsyr tidningar och andra publikationer på uppdrag av företag och organisationer.

Vi planerar, skriver, fotograferar, formger och säljer annonser – kort sagt svarar för produktionen från ax till limpa. Oftast blir det färdiga resultatet en kundtidning. Ibland kan det bli något nätbaserat, dagspressbilaga eller årsredovisning. Då och då blir det även annonser.

 

Hör av dig till oss – vi gör gärna din tidning också!

 

 

FINA MINNEN FRÅN FÖRR

Vi som jobbar på Koncis Affärsinformation har var och en mer än 30 års erfarenhet av journalistik och tidningsproduktion.

I början och mitten av 1980-talet jobbade vi med Paus, Sveriges största hotelltidning. Den trycktes i över 100.000 exemplar och delades ut på rummen på välrenommerade hotell över hela Sverige. Så småningom togs Paus över av Sydsvenska Dagbladet i Malmö och vi gick vidare till andra medieuppdrag:

Vi har under årens lopp varit med och producerat över 100 temabilagor i dagspress, bland annat i Dagens Industri, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och Dagens Medicin.

I tio år från 1992 och framåt producerade vi Dina Fonder, fondbolaget Roburs kundtidning och årsredovisning – i en upplaga på drygt 1.700.000 exemplar per utgåva.

Under många år jobbade vi även med telekomuppstickaren Tele2 och producerade kundtidningen Tele2Nytt och fakturabilagan Lyhört. Bilagan följde varje månad med kundfakturorna och hade som mest en upplaga på 575.000 exemplar.

20 ÅR MED VINFO

Vinfo är ett av våra äldsta kundtidningsuppdrag. Tidningen om vin och andra drycker från Granqvist Beverage House utkommer fyra gånger per år och har en upplaga på drygt 60.000 exemplar. Den finns även i digital upplaga på Granqvists webbplats.

Arbetet med Vinfo har med åren gett oss stora kunskaper om vin och andra alkoholdrycker (främst skotsk whisky). Vi har under åren besökt många vinmakare, vinregioner och vinländer.

Koncis Affärsinformation AB, Box 204, 541 25 Skövde.