START      OM OSS       KONTAKT      ANNONSERA

 

 

Charkuteri & Co kom med sitt första och enda nummer i slutet av 2014. Vi gav ut den i egen regi och tanken vara att lyfta fram charkuterinäringens unika kompetens och hur viktig branschen är för Sverige som mat- och jordbruksland. Premiärnumret togs emot mycket positivt men för få företag hade intresse av att annonsera. Vi fick direkt ett avsevärt antal intresserade prenumeranter men insåg snart att det inte fanns några ekonomiska förutsättningar för utgivning. Tidnngen kommer aldrig ut igen.

 

Så här presenterades Charkuteri & Co:

 

& Co i namnet betyder att tidskriften också berättar om andra spännande godbitar i skafferiet Sverige. Vi vill lyfta fram eldsjälar som odlar, plockar, konserverar, brygger, destillerar och lagar. Ibland åker vi också utomlands.

 

Vi gör Charkuteri & Co för dig som arbetar inom livsmedelshandel och restaurang  – och givetvis charkuterinäringen. Det 60-sidiga premiärnumret skickade vi ut kostnadsfritt i 9.858 exemplar.

 

Vi skickar också Charkuteri & Co till dig som arbetar med upphandling av mat inom offentlig sektor. Genom att läsa Charkuteri & Co hoppas vi att du får nya intryck av matlandet Sverige och dessutom hittar blivande leverantörer med intressanta produkter.

 

 

Koncis Affärsinformation AB, Box 204, 541 25 Skövde.